EcoMoto 930×122

DJ 703E

Nervi pe drumul Pitești-Băbana. Șoferii, puși să aștepte peste cele 3 ore din restricțiile aunțate

 

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Nervi întinși la maximum pe drumul ce leagă Piteștiul de Băbana. Șoferii care astăzi au așteptat ora prânzului ca să poată circula au aflat că au de stat în coloană peste cele 3 ore din restricțiile anunțate de CJSU.

 

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

TEORETIC, TREI ORE. PRACTIC, CÂT E NEVOIE

De luni, traficul rutier pe DJ 703E, Pitești – Băbana este restricționat  în intervalul orar 09:00 – 12:00, pentru a permite toaletarea vegetației forestiere din proximitatea părții carosabile, care-i pune în pericol pe cei care tranzitează zona.

 

Potrivit  Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș nr. 2 din 12.01.2021, „începând cu data de 18 ianuarie a.c., circulația autovehiculelor este restricționată pe DJ 703E, ce face legătura între Pitești și Băbana, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Nicolae Labiș (varianta Trivale – Găvana) până la intersecția cu DC 163 (sat Ciocănăi, comuna Moșoaia)”.

Restristricțiile rutiere au fost anunțate până pe 29 ianuarie a.c., cu excepția zilei de duminică, 24 ianuarie, cu mențiunea că „termenul poate suferi modificări în funcție de stadiul lucrărilor”.

„CINE E MAI BOGAT ȘI ARE BENZINA DE 30 LEI ÎN PLUS ESTE INVIAT SĂ OCOLEASCA PE POIANA LACULUI”

Intervalul orar anunțat pentru restricții este 09:00 – 12:00 (orar pus la dispoziție echipelor silvice pentru a identifica arborii cu potențial de a pune în pericol siguranța circulației pe tronsonul în cauză și pentru a acționa în consecință.

Anunțul a venit odată cu cel privind devierea traficului rutier, în intervalul orar menționat, pe DC 163 Ciocănăi – Moșoaia și DN 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.

Șoferii reclamă însă că realitatea e diferită de teorie și că, dacă vor să circule pe drumul Pitești-Băbana au de așteptat suplimentar celor 3 ore comunicate de autoritățile județene.

„România, tara lucrului prost făcut! Evitați drumul către Băbana! Acum ceva timp, omul de zăpadă a acționat în zonă și a început să culce pomii la pământ! Cei responsabili s-au hotărât să curețe dimineața, când traficul este destul de aglomerat (4-5 ani nu au avut timp, iar vara e prea cald). Nu asta este problema. Au pus un program pe care îl respectă… nu. Și te trezești că astepți ora 12:00 să poți trece și, surpriză: vine Dorel și spune că mai durează o oră! Cine e mai bogat și are benzina de 30 lei în plus este invitat să ocolească pe Poiana Lacului!”, a scris un șofer în grupul  de Facebook Info Trafic Pitești (click pe foto).

 

„Noi,  CJ Argeș – ca administrator al drumului, știm că avizul de închidere s-a dat intre 09.00 și 12.00. De circulație se ocupă Poliția Municipiului. Este un echipaj acolo în fiecare zi”, au explicat, pentru ePitești, reprezentanții CJ Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, întârzierea de astăzi nu a durat mai mult de o jumătate de oră și a fost cauzată de faptul că echipele silvice care au efectuat toaletarea arborilor nu au degajat în timp util carosabilul.

Foto: Facebook Info Trafic Pitești

 

 

 

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90