Donaris 930 x 122

autostrada

NESIMŢIRE CÂT CASA! ÎN CE HAL ARATĂ UN DRUM IMPORTANT!

Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale ne tot promite că face toate demersurile pentru construcţia autostrăzii Piteşti-Sibiu, dar pare incapabilă să întreţină şi arterele de circulaţie pe care le are în custodie.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Este şi cazul drumului de acces de pe autostrada Piteşti-Bucureşti spre satul Cireşu, pe sensul de mers spre capitală. Şoferii care trebuie să intre pe acest drum (care ajunge pe un pod ce traversează autostrada, satul fiind pe partea stângă a acesteia) trăiesc de fiecare dată un calvar din cauza gropilor uriaşe.

Craterele se cască ameninţătoare în mai multe zone ale drumului, iar pe alocuri asfaltul a dispărut complet. Când plouă este şi mai rău, noroiul fiind la tot pasul. Oamenii care frecventează acest drum solicită autorităţilor să ia măsuri cât mai urgent pentru că nu vor să îşi rupă maşinile din cauza infrastructurii pentru care mai plătesc şi taxe. În cazul în care situaţia nu se rezolvă, şoferii care au probleme cu maşinile pot acţiona CNADR în instanţă şi să ceară despăgubiri.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90