Donaris 930 x 122

lunca argesului

NOI PARCURI DE MILIOANE DE EURO ÎN PITEȘTI

Noi parcuri de milioane de euro în Pitești. Două noi parcuri ar urma să fie amenajate în Piteşti cu bani europeni în zona Zăvoi, în continuarea parcului Lunca Argeşului (foto).

Citiți și: Miracolul din Pitești: Povestea celui mai nou cartier

Cele două noi viitoare parcuri se vor numi Lunca Argeşului II şi Lunca Argeşului III. Primul ar urma să aibă o suprafaţă de 8 hectare şi va costa 4.050.000 de euro, iar al doilea 22 de hectare şi va fi realizat cu 4.000.000 de euro.

Potrivit municipalității, ambele parcuri vor avea alei pietonale, piste pentru bicicliști, spaţii verzi, terenuri de sport, locuri de joacă, supraveghere video, wi-fi, bănci, sistem de irigaţii, iluminat public, grupuri sanitare, staţii de parcare pentru biciclete, parcări auto, dar şi foişoare şi spaţii pentru comerţ.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

Rămâne de văzut când anume vor fi amenajate, la această oră abia fiind în derulare evaluarea documentației.

Ca de obicei când vine vorba de proiecte ale Primăriei Pitești, luăm act de ele, vă informăm asupra lor și așteptăm să fie materializate. Cu speranța că nu vom aștepta mult și bine. Adică, degeaba! În cei doi ani de mandat Ionică, dinspre Primărie s-au vehiculat prea multe vorbe și s-a făcut prea puțin. Numeroase proiecte au rămas doar pe hârtie, în timp ce altele au fost abandonate, deși Cornel Ionică și echipa lui le-au trâmbițat ca și cum realizarea lor era certă.

Amintim că primul parc Lunca Argeșului a fost atât de prost făcut încât ploile l-au inundat de două ori (dacă ați uitat, AICI vă reamintim noi).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3