NOR CURIER 930X122

sensuri unice

Noi sensuri unice pe străzile din Pitești

Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit, astăzi, 16.03.2022, două sensuri unice de circulație.

Citiți și: Pitești. În Găvana, mai ceva ca-n Paris! Sensurile unice, după „trend-ul franțuzesc”

Un sens unic a fost înființat pe Aleea Irisului, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Ionel Grigore Rădulescu și strada Dromichete, cu circulația dinspre Aleea Ionel Grigore Rădulescu și al doilea sens unic a fost înființat pe strada Grigore Tocilescu, cu circulația dinspre strada Decebal, până la strada Dromichete.

Citiți și: Sensurile unice aduc disperare în Găvana! ”Ocolim tot cartierul pentru a lasă copiii la școală!”

Aceste măsuri au fost luate ca urmare a avizării în Comisia de Circulație din 03.02.2022, având ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Pentru evitarea incidentelor, participanților la trafic le este recomandat să circule cu atenție sporită, respectând semnele de circulație existente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90