NOR CURIER 930X122

birouri

O NOUĂ HALĂ DE PRODUCȚIE SE VA DESCHIDE ÎN PITEȘTI

O nouă hală de producție se va deschide în Pitești. Firma de construcții SC Selca SA din Piteşti are în plan construirea unei hale de producţie și a unor spaţii pentru birouri pe un teren de pe strada Calea Depozitelor, numărul 12. Viitoarea nouă clădire a societății ar urma să aibă parter şi un etaj.

Citiți și: ,,Eram în mașina care a filmat scena, am amuțit și îmi tremurau picioarele!”

Zona este una preponderent industrială, aici funcționând mai multe depozite de materiale şi diverse firme de producţie.

Societatea a transmis la Agenţia pentru Protecţia Mediului Pitești o cerere pentru obținerea avizului de mediu obligatoriu pentru materializarea investiţiei. Termenele de execuție vor fi stabilite ulterior obținerii tuturor actelor necesare.

Citiți și: Video – Centura Piteștiului: ASFALT ZOB, PROSTITUATE ȘI CÂINI PESTE TOT

Amintim că Selca (firmă cu sediul pe Calea Depozitelor) este o societate care, de-a lungul timpului, a încheiat numeroase contracte de lucrări cu Primăria Pitești. Printre altele, a renovat (prost!) Piața Primăriei și lucrează acum la modernizarea pieței agroalimentare Trivale. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90