Posada 930 x 122

colegiul maria teiuleanu

NOU HOTEL ÎN PITEȘTI. SCHIMBARE DE PLAN

Nou hotel în Pitești. Schimbare de plan. După cum v-am informat, Primăria Piteşti are un proiect pentru transformarea în mini hotel a căminului Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din curtea Inspectoratului Şcolar Argeş.

Citiți și: HOTEL PENTRU SEX ÎN PITEȘTI. PROSTITUATE ȘI AMANTE

Licitaţia a fost câştigată de societatea piteșteană Selca, firma constructoare trecând deja la organizarea şantierului. În prezent se lucrează în interior la dezafectarea unor structuri care nu mai sunt folositoare.

Proiectul inițial a fost schimbat. În loc de 9 camere, prin modificarea compartimentării, mini hotelul va avea, potrivit Primăriei Pitești, în jur de 50 de camere, fiecare dotată cu grup sanitar propriu. Clasificarea va fi de 2 stele.

Citiți și: (VIDEO) SCANDAL ÎN PARCAREA MUNTENIA

Investiția se ridică la 1.000.000 de lei, conform municipalității. Banii vor fi de la bugetul local, iar nu de la bugetul de stat, așa cum susținea în urmă cu două luni conducerea Primăriei că și-ar fi dorit. Termenul de finalizare a lucrărilor este în primăvara anului viitor.

În noul mini hotel ar urma să fie cazate diverse delegaţii care vor ajunge în Piteşti. De asemenea, elevii de la „Teiuleanu” vor putea face aici practică.

Posada 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066