930 x122 grota rece

confiscare

O nouă instituție va putea confisca mașini!

O nouă instituție va putea confisca mașini!
Guvernul propune schimbări în legislația sanitar-veterinară, care vor permite autorității sanitar-veterinare să pună un sechestru de 48 de ore pentru transportarea animalelor fără documentele obligatorii.
În lipsa actelor, animalele și vehiculele folosite la transportarea lor vor putea fi confiscate și valorificate.

O nouă instituție va putea confisca mașini!

Modificarea legislației conform propunerii va permite inspectorilor ANSVSA să rețină, pe o perioadă de 48 de ore, vehiculele folosite pentru transportarea materialului germinativ sau a unor animale vii (bovine, ovine, caprine, porcine, camelide, cervidee, reni și ecvidee) neînsoțite de documente sanitar-veterinare și pentru care transportatorul nu poate face dovada trasabilității.
Mai mult, dacă deținătorul nu se încadrează în cele 48 de ore pentru a prezenta documentele obligatorii impuse de legislație, autoritatea sanitar-veterinară va putea decide confiscarea animalelor și a mijlocului de transport respectiv, precum și valorificarea lor.
Procedura efectivă de aplicare a acestei măsuri ar urma să fie stabilită ulterior, prin hotărâre de Guvern.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Eftenie spune:

    Cine se ocupa de animale in perioada de 48 ore, cine le hraneste si din ce fonduri ?

  • Bogdan Leonardo Mangra spune:

    Stai liniștit că se ocupă cineva de animale.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90