NOR CURIER 930X122

reabilitare

O stradă importantă din Pitești intră în reabilitare!

O stradă importantă din Pitești intră în reabilitare!

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

Strada Basarabiei, una dintre cele mai importante artere de circulație din municipiul Pitești, va intra în acest an într-un amplu proces de reabilitare.

Conform Primăriei, investiția se ridică la suma de 7,6 milioane de lei și ar putea să se desfășoare și în 2024, în funcție de cum decurg lucrările.

Citiți și: Exclusiv. Ce se întâmplă la Spitalul de Pediatrie este o minunăție!

Strada Basarabiei este cunoscută și sub numele de Varianta Craiovei și face legătura între Prundu (Bulevardul Petrichimiștilor) și cartierul Craiovei (strada Craiovei).

Pe această stradă funcționează din acest an cel mai important obiectiv construit după Revoluție în Pitești, respectiv Sala Polivalentă.

Pe parcursul construirii Sălii, o parte din strada Basarabiei a fost afectată, dar nu acesta este motivul reabilitării, ci faptul că de ani buni nu s-a mai făcut o modernizare a acestei artere de circulație.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90