Donaris 930 x 122

Oficial. Tânărul care a tras cu arma si a amenințat oamenii, arestat!

Pitești: Incredibil! Un bărbat a tras cu un pistol și amenința oamenii

Update, ora 13.05. Poliția Argeș trasmite: Bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Update, 01.05.2022, ora 10 45. Mădălina Epure – Purtător de cuvânt al IPJ Argeș declarații oficiale – Video  ⬇️

 

Update, ora 22.45. Individul care a tras cu pistolul în asfalt și a amenințat oamenii cu arma, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

 

Update, ora 19.10. Poliția Argeș precizează oficial cu privire la acest subiect:

BĂRBAT IDENTIFICAT DUPĂ CE A FĂCUT UZ DE ARMĂ FĂRĂ DREPT

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, în urma unei filmări, în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt și proferând amenințări.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii și amenințări.

Astfel, în urma activităților specifice, desfășurate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Secției Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iași, care locuiește, fără forme legale, în Pitești.

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuința bărbatului, unde au identificat și ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun.

Știrea inițială

În cursul zilei de ieri, un incident grav a avut loc în parcarea unui club.

Un bărbat ar fi tras cu un pistol, din primele informații, la intâmplare.

Polițiștii s-au mobilizat rapid și l-au prins pe bărbat. A fost dus la audieri. Se pare că acesta nu ar avea permis de port armă! Bărbatul riscă dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Franț adrian spune:

    După cum a sunat e vorba de un Rohm 10×22 bilă de cauciuc 🤔

  • Unu' spune:

    Politia si autoritatile locale de ce nu se sezizeaza ca in clubul respectiv din Bascov se fumeaza e galagie si functioneaza ilegal noaptea? O a adevarata mizerie in centrul comunei !

  • Pistol cu Capse spune:

    Dar …. de la etaj de ce nu l-a înfruntat bărbătește? A așteptat să intervenit o femeie să aplaneze conflictul.

  • mahalaua spune:

    In clubul din Bascov se fumeaza si e galagie toata noaptea!
    Politia nu se sesizeaza?

  • desigur spune:

    Băi pistol cu apă, tu ai înfrunta cu mâinile goale un om înarmat?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3