930 x122 grota rece

piata vasile milea

ORAȘ DE CĂSUȚE PE PLATOUL MOBILUX

Oraș de căsuțe pe platoul Mobilux. În jur de 25 de căsuţe din lemn au fost amplasate pe platoul blocului Mobilux din zona Pieței „Vasile Milea” pentru ediţia din acest an a Târgului de „Sfânta Maria Mare”.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

În perioada 10-19 august 2018, de la târg vor putea fi cumpărate produse tradiționale de artizanat și produse agricole și agroalimentare cu specific de sezon.

Cu ocazia Târgului, organizat de municipalitate, vor avea loc și două concerte în aer liber, în Piața Primăriei, ambele sâmbătă, 18 august.

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

De la ora 19 vor concerta solistul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu și, ulterior, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești. Orchestra va prezenta partituri simfonice de mare popularitate semnate, printre alții, de Mozart, Brahms, Verdi, Johann Strauss și Ceaikovski.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90