NOR CURIER 930X122

cireșe

Păcăleală cu cireșe într-o piață din Pitești. Cât costă, de fapt, kilogamul!

Păcăleală cu cireșe într-o piață din Pitești.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Atât de delicioasele cireșe au fost de câteva săptămâni și încă sunt la mare căutare, iar unii comercianți încearcă să se folosească de acest lucru pentru a-și păcăli clienții.

Prețul acestor trufandale a scăzut foarte mult, dar, chiar și așa, se menține ridicat.

Citiți și: Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Mizând pe faptul că unii clienți nu sunt atenți sau nu au chef să verifice la cântar, unii comercianți au găsit o metodă de a-i trage în piept pe cei care vor să cumpere de la ei.

Prețul de 4,99 lei/kg este scris astfel încât să sară în ochi cifra 4, iar restul de 99 de bani din preț abia este lizibil și nu sus “la putere”, cum e practica, ci undeva în josul lui 4, ca un indice.

Și așa mulți sunt convinși că achiziționează cireșe cu 4 lei kg când, de fapt, dau aproape 5 lei pe kilogram! Atenție mare, așadar!

Foto: Facebook Mihail Arkhangel

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • ciresarii spune:

    Si pe comerciant nu l-a amendat nimeni? Pretul afisat trebuie sa fie lizibil, cam asa stipuleaza legea.

  • Andrei spune:

    Sa-l prindem pe excroc sa-l pedepsim sa nu scape cumva. In țara asta se fura tot și ăștia caută un amărât care câștiga 1 leu in plus la cireșe. O țara de prosti și de lingăi care așa o sa murim. O sa Spune-ți ca trebuie plecat de jos

  • Sorin spune:

    O practica urata pt cetateanul de rand nu ca at fura ci de la cine , de la saracul roman nu de la stat .

  • Cireasa psihologica!!! spune:

    Si daca asa ar fii stipulat si afisat mp de constructie la un apartament si ai miza pe ,,pret psihologic,, tot asa ai reactiona???Aici este vorba de o cireasa,doua dar invers???

  • procurorul vesel spune:

    Andrei, „amaratul care castiga 1 leu” nici macar nu este producator. Este un bisnitar care cumpara de la amaratii de producatori si-ti vinde in piata. Sunt pietele pline de vanzatorii astia.
    Cireasa psihologica, pretul pe mp la constructia unui apartament nu este psihologic, adica x.99 lei, cum este in marketuri. Este trecut mare, cu aceleasi caractere ca restul de contract. De unde se vede ca nu ai vazut contracte de constructie. Si la 99 de bani sunt ceva cirese…
    Inafara de asta, inselatoria este inselatorie, indiferent ca e vorba de un telefon mobil, casa sau cirese. Difera suma si fraierul.

  • Tano spune:

    Ce furtisag a facut individul asta! 20% din pretul afacerii! Probabil ciresele au fost culese de un chinez care traieste cu $1/zi!
    Sa dai pe 1kg cirese 5 lei e ca si cum le-ai lua aproape gratis.
    Ce partz de stire. Si ce partz de comentarii din partea justitiarilor de sant!

  • Alina spune:

    Practica este luată de la marii retaileri. Și la super-hyper Market dacă te duci nu sunt foarte evidente cifrele pentru bani. Ăia fură zilnic,ne fura cu voie noastră și nu face nimeni nimic !

  • Vând țigari spune:

    Si tigarile de contrabandă se scumpesc!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90