Donaris 930 x 122

bataie

PENDIUC, CU VÂNĂTAIE LA OCHI! VEZI CE-A PĂŢIT PRIMARUL!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a apărut astăzi în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă săptămânală a instituției pe care o conduce într-o ipostază nu tocmai plăcută.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Edilul avea vânătăi în jurul ochiului drept şi o rană în frunte, acoperită cu un plasture. Fiind campanie electorală, ai putea crede că primarul a fost implicat în vreo altercaţie… politică. Nu este cazul, însă.

„Niciodată nu am luat bătaie… Şi când a fost vorba de vreo altercaţie nu am luat bătaie, am ştiut ce să fac ca să evit acest lucru. Desigur, nu am fost implicat în niciun conflict. Duminică eram acasă şi făceam treabă prin gospodărie şi, din neatenţie, m-am lovit de un arac. Noroc că nu mi-a intrat în ochi, ci în frunte, altfel ar fi fost mai rău decât atât!”, a explicat primarul Tudor Pendiuc. Este pentru prima oară când edilul are parte de un asemenea incident. El a dorit să dea explicaţii pentru a evita orice speculaţie.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90