930 x122 grota rece

avere

PENDIUC TREBUIE SĂ SCAPE ANUL ĂSTA DE O DATORIE DE 9.500 DE EURO

Pentru primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, 2014 este anul scadenţei. El trebuie să ramburseze în acest an 9.500 de euro, bani pe care i-a împrumutat în 2010 de la o persoană fizică.

Citiți și: Halucinant! Și-au vândut fetița de 12 ani ca să-și plătească o datorie

Este vorba de o anume Sora Dorobanţu, despre care, însă, nu se cunosc mai multe detalii. Edilul a depus la Primărie noua sa declaraţie de avere, din care reiese că în ultimul an nu i s-ar fi întâmplat nimic spectaculos în plan financiar sau al proprietăţilor. Conform documentului, primarul Piteştiului are, împreună cu soţia sa, Gabriela, aproape două hectare de teren (arabil, vii, livezi și curţi) în Salcia (Teleorman) şi în Piteşti, o casă părintească în Salcia, două apartamente şi o casă de 712 mp (din care 174 de mp numai subsolul!) în Piteşti. Maşina familiei este o Dacia Logan din anul 2008.

Primarul a declarat şi depozite de 30.000 de lei şi de aproape 3.000 de euro, iar singura datorie este cea menţionată anterior, către Sora Dorobanţu.

Citiți și: Șoc! Pendiuc scapă de condamnare!

În ceea ce priveşte veniturile lui Pendiuc, acestea se cifrează la 78.000 de lei, dintre care 43.728 de lei reprezintă indemnizaţia de primar, iar 23.000 de lei salariul de cadru didactic universitar (la universitatea particulară „Constantin Brâncoveanu”). Tudor Pendiuc a mai primit 2.813 euro de la Comitetul Regiunilor Europene, al cărui membru este, şi 3.055 de dolari de la corporaţia Chemonics International Inc. (USAID), în cadrul proiectului de susţinere a autorităţilor din Republica Moldova. La rândul ei, soţia sa a primit un salariu total de aproape 40.000 de lei ca director al Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90