Donaris 930 x 122

prostituate

Peste 100.000 de românce se prostituează. Cum „merge treaba” la Piteşti

Cifre uluitoare: peste 100.000 de românce se prostituează.

Citiți și: Argeș. Polițiștii, la vânătoare de femei „ușoare”!

Un reportaj DIGI24 atrage atenţia asupra unui fenomen care a căpătat o amploare uluitoare. Potrivit statisticilor (atenţie – oficiale), peste 100.000 de românce sunt practicante ale sexului pe bani. Unele dintre ele sunt absolvente de facultate, cu diplomă.

În statele unde prostituţia este legalizată, fetele sunt chiar satisfăcute pe toate planurile şi se bucură de faptul că nu există discriminare sau stigmatizare.

Citiți și: Pitești: Femeile „ușoare” au fost luate la ochi de polițiști

Din nefericire, dincolo de cifrele oficiale, multe alte femei sunt exploatate de proxeneţi şi sunt chiar obligate să se prostitueze.

Şi reporterii ePiteşti au luat pulsul „pieţei” la nivel local. În municipiul Piteşti nu se cunoaşte cu exactitate numărul fetelor care se prostituează. O parte din ele „agaţă” clienţi pe centură – zona Depozitelor şi altele, însă cele mai multe dau anunţuri la „matrimoniale” şi clienţii se deplasează în locuinţe închiriate de acestea.

Există însă şi prostituate care vin la domiciliul clienţilor, tariful fiind unul pe măsura serviciilor oferite plus costul transportului cu „adaos comercial”.

La stabilirea preţului contribuie şi „paleta” de servicii oferite de fete, timpul petrecut, iar uneori şi vârsta, aspectul fizic sau dacă prostituatele au investit în operaţii estetice (silicoane, botox, piercing, tatuaje etc.).

În medie, fetele îşi vând corpul pe 200 – 300 de lei.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90