Donaris 930 x 122

prostituate

Pitești: „Iubire” pe bani, lângă VIVO MALL!

„Iubire” pe bani, lângă VIVO MALL!

Citiți și: Argeș. Polițiștii, la vânătoare de femei „ușoare”!

Veche, veche, dar meseria asta încă are căutare! Și clienți!

Citiți și: Pitești: Femeile „ușoare” au fost luate la ochi de polițiști

Se spune că prostituția este cea mai veche meserie din lume. Și bănoasă, din moment ce încă are adepte. Clienți încă există, iar veniturile sunt uriașe. Altfel, să fim cinstiți, nu s-ar fi format atâtea rețele de carne vie!

Piteștiul nu lipsește de pe harta prostituției, că ne place sau nu. Fetele ieșite ”la produs” sunt vizibile la tot pasul, mai ales la ieșirile/intrările din municipiu, așa cum este și cazul celor pe care le-am surprins în imagini seara trecută, în zona Vivo Mall, la intrarea în Pitești dinspre Ștefănești Argeș.

Nu putem reda ce ne-au transmis fetele, văzând că le filmăm, dar puteți deduce din gesturile făcute de acestea la adresa noastră!

Altele își fac veacul pe centura veche a orașului, detalii, AICI – Video: Dragoste pe alese la ieşirea din Piteşti

Și, probabil, nu ar sta în stradă atâtea ore dacă nu ar avea și clienți! De asemenea, cel mai probabil, acestea au și sute de amenzi încasate. Și cum nu prea au mare lucru pe numele lor, nici nu pot fi executate silit.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • rodica spune:

    Sunteti in criza de subiecte, nu mai aveti despre ce scrie ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90