New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Piroman pe străzile din oraș: A dat foc unei mașini și flăcările s-au extins la alte două

Un argeșean a fost reținut de polițiști după ce a dat foc unei mașini în Curtea de Argeș. În urma izbucnirii incendiului, flăcările s-au extins la alte două autoturisme aflate în parcare.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 03 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Albeștii de Argeș.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în seara zilei de 02 martie a.c., bărbatul ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Curtea de Argeș, focul extinzându-se la alte două autoturisme, parcate în apropiere.

În ziua de 03 martie a.c., în urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Stirile ProTV

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3