Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Piteștean reținut! A furat mai multe parfumuri și un bagaj din supermarket

Un piteștean de 64 de ani a fost reținut pentru furt. Acesta este acuzat că a furat mai multe parfumuri dintr-un supermarket, dar și o geantă de laptop lăsată la locul destinat bagajelor.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Incidentele s-au petrecut în două zile diferite: pe 19 februarie, respectiv pe 9 martie.

Bărbatul a creat un prejudiciu total de 400 de lei.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 09 martie a.c., poliţiştii Compartimentului sisteme de securitate din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale), și au reținut un bărbat de 64 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 19 februarie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras trei parfumuri din incinta unui supermarket, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.

De asemenea, în ziua de 09 martie a.c., în jurul orei 12:00, același bărbat ar fi sustras o geantă de laptop, conținând obiecte de papetărie, aparținând unui client al magazinului, din locul destinat depozitării de bagaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: observatordetimis.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90