EcoMoto 930×122

Bărbat reținut

Piteștean reținut după ce a spart o casă de bilete din Prundu

Un piteștean a fost reținut după ce a spart o casă de bilete și abonamente de pe raza municipiului Pitești, de unde a și furat un ceas și un aparat radio.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

IPJ Argeș transmite:

În dimineața zilei de 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-o casă de bilete și abonamente, din municipiul Pitești, cartier Prundu, au fost sustrase, prin spargerea geamului, un aparat de radio și un ceas.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea faptei, asupra căruia au fost găsite obiectele sustrase.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru infracțiunea de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90