930 x122 grota rece

ridicare mașini

Pitești: Continuă ”vânătoarea” mașinilor fără stăpân, parcate prin oraș

În această perioadă, Poliția Locală Pitești desfășoară o amplă acțiune de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public din municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. Se ridică mașini!

Astăzi, 23.03.2022, au fost ridicate trei autoturisme abandonate, două dintre acestea de pe strada Depozitelor, iar cea de-a treia de pe strada Gheorghe Doja.

Citiți și: Video – Acum: Se ridică mașinile parcate aiurea în Centrul Piteștiului

Astfel, prin intermediul Administrației Domeniului Public ce utilizează autospeciala de ridicare a mașinilor, numărul autoturismelor ridicate, de la începutul acestui an, în Pitești, ajunge la 10, transmite Primăria Pitești.

Ridicarea mașinilor abandonate, este dublată, de asemenea și de amenzi.

Sancțiunea pentru abandonul autoturismelor pe domeniul public este cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei, plus valoarea ridicării mașinii, conform HCL 133/2018.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • adriana spune:

    daca masina stationeaza pe domeniul public de ani buni , adica nu este miscata din locul acela de ce primaria nu o ridica ? imi raspunde la petitie ca e totul in regula a controlat si la acte ca sigur nu are itp si asigurare, cum este in regula ? asa vede ca nu se misca!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90