930×122 CAPRA 5

ridicare mașini

Video – Claxoane și nervi în Centrul Piteștiului

Poliția Locală Pitești continuă acțiunea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public al municipiului.

Citiți și: Pitești. Se ridică mașini!

Cea mai recentă intervenție a avut loc chiar în urmă cu puțin timp. Polițiștii locali au acționat pentru ridicarea unui autoturism, marca Ford, parcat într-un loc nepermis, pe o stradă din centrul Piteștiului. Mașina era parcată pe trotuar, blocând, pe lângă accesul pietonilor și banda de circulație.

Acțiunea de ridicare a provocat multe claxoane în trafic din partea șoferilor grăbiți.

Citiți și: Video – Acum: Se ridică mașinile parcate aiurea în Centrul Piteștiului

 

Primăria Municipiului Pitești a început ridicarea mașinilor parcate în zone interzise din 1 august, anul curent. Platformele au intervenit astfel, de atunci, în mai multe cazuri:

Video – Acum: Se ridică mașinile parcate aiurea în centrul Piteștiului

Polițiștii locali ridică în continuare mașinile parcate ilegal în Pitești

Reamintim că, pentru „Staționarea Interzisă”, se aplică clasa a II-a de sancțiuni: 4 – 5 puncte amendă (580 – 725 lei) și aplicarea a 3 puncte de penalizare, iar pentru operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor se percep de la proprietarii sau deținătorii legali ai acestora, persoane fizice sau juridice, următoarele tarife:

a) 300 lei/vehicul, pentru operațiunea de ridicare;

b) 275 lei/vehicul, pentru operațiunea de transport;

c) 60 lei/vehicul/zi, pentru operațiunea de depozitare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cata spune:

    Era mult mai simplu,sa i se blocheze rotile și plăteai la primărie,lanoi trebuie sa fie circ

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90