New Profesional Consult 930 x 122

amenintari

Pitești. Infractor la 15 ani! A terorizat un copil

Pitești. Infractor la 15 ani! A terorizat un copil

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Un adolescent de 15 ani a primit ce merita!

Acesta a fost pedepsit cu propunere de trimitere în judecată după ce a terorizat un alt minor.

Citiți și: Supravegherea specializată a minorilor care săvărșesc fapte penale dar nu răspund penal

Conform cercetărilor demarate de polițiști, în luna februarie a.c., băiatul de 15 ani a săvârșit acte de violență și amenințări față de victimă.

Mai mult, acesta chiar s-a deplasat la locuința celuilalt copil, terorizându-l și amenințându-l cu obiecte periculoase.

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Pitești. Infractor la 15 ani! A terorizat un copil

,,Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că, în luna februarie a.c., un minor de 15 ani, din Pitești ar fi proferat amenințări cu acte de violență față de un alt minor, trimițând și mesaje audio de amenințare printr-o aplicație de socializare, dar și deplasându-se la locuința acestuia, având asupra sa obiecte periculoase, aspecte care au creat o stare de temere persoanei vătămate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, informează autoritățile.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cristi spune:

    legea a devenit prea blândă pentru niste pustani care au devenit prea încrezuți golani nesimțiți prin muzica ce o asculta. modele luate.E jale se drogheaza se iau la bătaie fura telefoane din magazin fac manevre se ia de lume se iau și de cei mai în vârstă și dacă te iei de ei tot de tine se ia poliția că vai sunt minori.Va spun e jale .Și daca ii prinde poliția le da amenda la părinți .Scoli de corecție nu prea mai exista in cazuri foarte grave ii baga.Asa a ajuns va spun e jale .Nu mai e generația de acum 5 ani .Devin din ce in ce mai rai .Și mulți părinți chiar nu știu ce fac copii lor sunt prea libertini.pana se trezește cu poliția la ușă.Sunt profesor și văd zii de zii chestia asta.Voi știti ce mai face copii voștri?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90