930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Pitești: N-a suportat despărțirea și a recurs la un gest extrem! S-a tăiat la gât în fața soției

În cursul zilei de duminică, 06 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și portul sau folosirea de obiecte periculoase, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un bărbat de 56 de ani, din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 05 noiembrie, bărbatul ar fi mers în municipiul Pitești, la locul de muncă al soției sale, cu care se află în proces de divorț, deși pe numele său era emis, de către instanță, un ordin de protecție, și, după mai multe discuții, s-ar fi tăiat cu un cuțit în zona gâtului, provocându-și o rană superficială.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Tot în ziua de 06 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Romania TV

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3