930×122 CAPRA 5

amenzi

Pitești/Nord – Șoferii nu se învață minte! Parchează precum șmecherii!

Pitești/Nord – Șoferii nu se învață minte! Parchează în continuare pe prima bandă de circulație.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

 

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Poliția Locală Pitești a aplicat astăzi, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, 5 sancțiuni contravenționale. Sancțiunile au fost cuprinse între două și trei puncte amendă, adică 145 de lei și două puncte la permisul de conducere.

 

Au fost aplicate un număr de 5 sancțiuni contravenționale pentru oprire neregulamentară. Sancțiunea prevăzută este de 2, 3 puncte conform legislației și 2 puncte la permis.

Facem apel pe această cale către toți conducătorii auto să dea dovadă de înțelegere și în primul rând de respect față de ceilalți participanți la trafic și să țină cont că amenzile sunt destul de mari, iar polițiștii locali vor fi prezenți în permanență pentru a verifica și aplica sancțiuni atât pentru aceste nereguli, cât și pentru altele”, a declarat pentru ePitești.ro, Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Amintim că, în primăvara anului 2019, Primăria Pitești a decis să aloce peste 536.000 de lei din bugetul local pentru reconfigurarea zonei carosabile și pietonale în vecinătatea blocului L6 de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, astfel încât zona să aibă „două benzi fluente de circulație și o bandă de decelerare stânga, venind dinspre Bascov către Calea Bascovului”.

Chiar dacă această investiție s-a realizat în speranța fluidizării traficului rutier extrem de aglomerat, în special în orele de vârf, șoferii opresc și parchează în continuare după propriile legi.

ePitești.ro a atras atenția în mai multe rânduri asupra haosului rutier din Nord:

Video: Pitești – Nord, zona în care fiecare parchează-n legea lui

7 dintr-o lovitură. Amenzi pentru opriri după legea junglei, în Nord și Găvana

Foto: 3 benzi, degeaba. Șmecherii parchează cum vor

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Theo spune:

    Asa ar trebui in tot orasul.Ar trebui luat exemplul dinValcea.Dupa ce au dat 1an de zile amenzi si au ridicat masini,au reusit sa faca orasul boboc.Au facut si parcari.

  • Neacșu spune:

    Același lucru se întâmplă și la L4, L5. Deși cererea de locuri de parcare este multtt mai mare decât oferta, primăria închiriază locurile de parcare. De-a lungul anilor, în calitate de președinte al asociației, am făcut sesizări în acest sens. Deficitul de locuri de parcare este uriaș si totuși primăria închiriază. Lunar mai apare câte un loc închiriat. Întrebarea noastră, a celor care, după terminarea programului de lucru, ne învârtim haotic după bloc, în speranța ocupării unui loc :
    În ce baza legala se închiriază locurile atunci când cererea depășește oferta? Toti plătim același impozit !!!! De ce? prin ce sunt unii mai diferiți de altii? de ce suntem înverșunați unii împotriva altora? când ar trebui sa avem aceleași drepturi… Ar trebui aplicat principiul : primul venit, primul servit. Astăzi parchez eu, mâine parchezi tu…
    La momentul acesta se întâmplă astfel : astăzi parchezi tu, mâine tu, tot anul tu, iar eu alerg ca disperatul în căutarea unui loc și ajung sa parchez la Kaufland, spre John, spre Gavana… Inutil sa mai spun cata tensiune este între locatari din acest motiv..
    (L4, L5) se bat pe câteva locuri de parcare care sunt ocupate și de către chiriașii spatiilor comerciale.. si de către clienti… Și totuși… primăria închiriază în continuare…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3