930 x122 grota rece

Bărbat reținut

Pitești: S-a dat singur pe mâna Poliției după ce și-a denunțat prietenul că i-a furat mașina din fața blocului

Un tânăr de 22 de ani s-a dat singur pe mâna Poliției după ce și-a denunțat prietenul că i-a furat mașina din fața blocului. După cercetări, polițiștii au aflat faptul că mașina nu era înmatriculată, iar apelantul, cât și prietenul său, nu aveau permis de conducere.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Acum, amândoi au dosar penal, iar unul dintre ei, mai exact cel care a furat mașina, a fost și reținut de polițiști.

Întâmplarea a avut loc în municipiul Pitești.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către un bărbat de 22 de ani, cu privire la faptul că, un prieten i-a sustras autoturismul ce se afla parcat în fața blocului unde locuiește.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 august a.c., apelantul, împreună cu un prieten, un bărbat de 27 de ani, din Izvoru, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar dimineața ar fi coborât împreună în fața blocului, iar bărbatul de 27 de ani s-a urcat în mașina sa, cu care a plecat, fără acordul său.
Ulterior, bărbatul a revenit cu mașina în parcarea blocului, unde a și fost găsit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.

Totodată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unu vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, față de apelant se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Tot mai slabe textele si mai lipsite de logica scrisului. De ce a fost nevoie sa scrieti „Pitesti: bla, bla….”? Asa se scrie un titlu? Si ce e prostia aia ca „s-a dat singur pe mana politiei”? Adica ce a facut? Ca n-avea masina inmatriculata si ca n-avea permis de conducere proprietarul? Pai si care e infractiunea pentru care s-a dat el pe mana politiei? El n-a mers cu masina si poate ca avea de gand s-o inmatriculeze cand vrea el… Ce e ilegal aici? Nu stiu cum puteti publica texte atat de confuze si de slab scrise…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3