EcoMoto 930×122

Bărbat reținut

Pitești: Scandal de proporții! Amenința trecătorii că îi taie

În ziua de 06.06.2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 206 și 371 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Pitești.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Potrivit IPJ Argeș, din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 20 aprilie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi amenințat, cu un obiect tăietor-înțepător, mai multe persoane care se aflau pe strada Calea Bascov din Pitești, și ar fi încercat să îl lovească pe un bărbat.

 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3