New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Pitești: Scandal în Nord! Ruptă în bătaie de fostul iubit în plină stradă!

Scandal de proporții în municipiu. Un piteștean a ajuns în arestul Poliției după ce s-a întâlnit cu fosta iubită și a luat-o la bătaie în plină stradă.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Evenimentul a avut loc în cartierul Nord.

IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

„În ziua de 22 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 56 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 20 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, cel în cauză ar fi agresat fizic o femeie de 46 de ani, pe fondul unei stări conflictuale spontane.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Realitatea de Salaj

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90