New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Pitești: Tânăr de 20 de ani, în arest! I-a făcut viața un calvar propriei mame!

Un tânăr de 20 de ani a încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat propria mamă cu bătaia. Piteșteanul a ajuns în arest.

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse, și au reținut un tânăr de 20 de ani, din Pitești.

Citiți și: Tupeu de șofer: A luat ”una mică” și s-a urcat la volan! Avea și permisul anulat

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 18 februarie a.c., în timp ce se afla în municipiul Pitești, în fața unei instituții, cel în cauză ar fi adresat amenințări cu acte de violență mamei sale, deși împotriva acestuia era emis un ordin de protecție de către Judecătoria Pitești.

În ziua de 27 februarie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Botosaneanu.ro

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3