930 x122 grota rece

bucura

150 DE ARGEȘENI, IMPRESIONAȚI DE PALATUL PARLAMENTULUI

La invitaţia deputatului PSD de Mioveni, Simona Bucura Oprescu, 150 de argeșeni au vizitat ieri Parlamentul României. Cei mai mulți, dacă nu toți, pentru prima dată în viața lor. Este vorba de 50 de locuitori ai comunei Godeni, de 50 din comuna Țițești şi de alte 50 de persoane de vârsta a treia de la C.A.R. Pensionari Câmpulung Muscel, care provin din comunele Bălilești, Mihăiești și Stâlpeni.

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

Simona Bucura Oprescu și-a primit oaspeții în sala de şedinţe a grupului PSD. Apoi i-a însoțit prin Palatul Parlamentului, inclusiv în sala de plen a Camerei Deputaţilor. Ei s-au declarat impresionaţi de faptul că toate materialele folosite la construirea Palatului Parlamentului sunt româneşti. Argeşenii s-au întâlnit şi cu deputații Mihai Răzvan Sturzu şi Cătălina Elena Ștefănescu. „Sunt bucuroasă că am oferit pentru 150 de argeșeni posibilitatea să cunoască Palatul Parlamentului. Este important că am primit o delegaţie numeroasă, care şi-a manifestat interesul în a cunoaşte Parlamentul, precum şi modul cum funcţionează cea mai importantă instituţie a ţării.”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Deputatul va continua să invite şi alţi argeşeni să vadă „pe viu” cum se lucrează în Parlament.

Citiți și: Vestea zilei! Noua lege a salarizării unitare va fi depusă în Parlament la 1 septembrie

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90