930 x122 grota rece

diaconu

iani2

ANUNŢ IMPORTANT AL SENATORULUI ION POPA CU PRIVIRE LA MIRCEA DIACONU. VEZI DESPRE CE ESTE VORBA!

Senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a făcut astăzi un anunţ important cu privire la Mircea Diaconu, fost parlamentar al județului.

Citiți și: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMĂVARĂ

Popa a informat că Mircea Diaconu, fost senator de Muscel și Curtea de Argeș, este propunerea oficială a organizaţiei judeţene pentru alegerile europarlamentare. Acesta a precizat că a discutat ieri cu Diaconu despre candidatura la europarlamentare şi că actorul şi-a dat acceptul. Ion Popa a adăugat că va face oficial propunerea de candidatură, pe loc eligibil, pentru Mircea Diaconu cu ocazia şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL, care este programată să se desfășoare pe 1 februarie în Sinaia.

Mircea Diaconu este membru al BPN al PNL, vicepreşedinte al liberalilor la nivel naţional şi membru al filialei Argeş a partidului.

Citiți și: NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: REZULTATELE ALEGERILOR ÎN ARGEȘ

Rămâne de văzut ce are de spus Agenţia Naţională de Integritate despre candidatura lui Diaconu. Asta în condiţiile în care ANI a dat deja un verdict potrivit căruia actorul s-a aflat în incompatibilitate în perioada cât a fost şi director de teatru şi parlamentar, interzicându-i ca vreme de 3 ani să mai candideze pentru vreo funcţie publică.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90