NOR CURIER 930X122

anaf

Nominalizare la conducerea ANAF – un fost ospătar şi vânzător de cartele GSM

Un fost ospătar ar putea deveni șef la ANAF, scrie alephnews.ro. Este vorba despre Emil Sămărtinean, propus de USR pentru funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Preşedintele partidului, Dan Barna, îşi asumă propunerea şi îl susţine pe Sămărtinean, spunând că şi el „a vândut cablu” în perioada studenţiei.

Sămărtinean nu are experienţă în funcţii publice. Iată, potrivit CV-ului său, ce a lucrat:

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

-2005 -2006: Funcționar bancar;

-2008 – 2011: Ospătar;

-2011 – 2016: Agent de vânzări, Customer support manager companie telecomunicații;

-2016 – 2021: Consultant IMM-uri.

 

Sursa foto: Facebook - Emil Sămărtinean

Sursa foto: Facebook – Emil Sămărtinean

 

Ca studii, Emil Sămărtinean a absolvit facultatea la 25 de ani, după ce a obținut diploma de licență în științe politice la Facultatea de Științe Politice din Cluj-Napoca în 2009.

Ulterior, a urmat un masterat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București (2011). În plus, el a finalizat studiile doctorale din cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale ASE, fără susținerea publică a tezei, scrie economedia.ro.

Mai multe detalii, AICI

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Laurențiu spune:

    Apoi am avut-o pe Dancila prim ministru, nu putem avea un AG. Vânzări la anaf?

  • Dragos spune:

    Problema nu e de agent de vanzari, pe langa Dancila am avut un Orban prim-ministru care n-a lucrat o zi in viata lui, deci avem practica in materie.
    Problema este ca USR care trambita zi de zi lungile liste de specialisti cu care va veni, se screme si scoate ca singura nominalizare la ANAF atentie adica la agentia de prioritate maxima a statului, un 0 care a oferit consultanta pe 100 de lei.
    Astia sunt usr-istii , mincinosi si latrai.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90