930×122 CAPRA 5

cartea minciunilor usl

PDL-IȘTII AU IEȘIT ÎN STRADĂ CU PANCARTE ȘI O CARTE! VEZI GALERIE FOTO!

PDL-iștii argeșeni au ieșit din nou în stradă în acest weekend.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Membri ai partidului, în fruntea cărora s-a aflat președintele filialei, deputatul Cătălin Teodorescu, au mărșăluit în centrul orașului, de la Primăria Pitești până la Prefectură. Cu steaguri, fluiere și pancarte, democrat-liberalii au protestat împotriva guvernării. La Prefectură o delegație a demonstranților a fost primită de prefectul interimar Ion Burnei. Acestuia i-a fost înmânată „Cartea minciunilor USL”.

În document se vorbește despre „22 de luni de guvernare USL, 22 de luni de jaf, incompetență și imunitate”. „USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni și a murit în lupta pentru ciolan. PSD, PNL, PC și UNPR au fost uniți de ura pentru PDL și președintele Băsescu. Au ajuns la putere prin abuz de încredere, mințind că vor face dreptate, reforme, că vor aduce bunăstare, mințind că au soluții”, scrie în introducere.

Citiți și: PITEŞTI: SUTE DE OAMENI ÎN STRADĂ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3