Donaris 930 x 122

calinic

(VIDEO) CALINIC, MESAJ TRANŞANT ÎN PITEŞTI

Calinic, mesaj tranşant în Piteşti. Astăzi a avut loc în Piteşti, ca de altfel în multe alte oraşe ale ţării, „Marşul pentru viaţă”, o acţiune cu binecuvântarea Bisericii Ortodoxe menită să apere valorile fundamentale ale familiei şi femeii.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

La acţiunea din Piteşti – un marş pe traseul Teatrul „Alexandru Davila” – biserica „Sfântul Gheorghe” din Piaţa „Vasile Milea” – au participat preoţi, părinţi, bunici şi copii. Marşul a fost condus de ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului. Manifestanţii au purtat pancarte cu diverse mesaje împotriva avortului şi pentru apărarea familiei şi femeii.

Citiți și: MOTOCICLIȘTII, MARȘ IMPRESIONANT ÎN PITEȘTI

Manifestaţia s-a desfăşurat fără incidente, la faţa locului fiind mobilizate şi importante forţe de ordine. La biserica „Sfântul Gheorghe” ÎPS Calinic a condus o slujbă religioasă – Te Deum – şi a subliniat importanţa familiei, necesitatea protejării acesteia şi păcatul avortului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90