EcoMoto 930×122

mars

PITEŞTI: SUTE DE OAMENI ÎN STRADĂ

Pitești: Sute de oameni în stradă. Sute de persoane s-au adunat astăzi în centrul Piteștiului pentru a participa la ,,Marşul pentru viaţă” – acțiune împotriva avortului.

Citiți și: Apare o nouă stradă în Pitești!

Evenimentul a fost organizat cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Părinte Calinic, de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului (prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul) și în parteneriat cu Asociația Studenți pentru Viață.

Preoţi, bunici, părinţi, dar şi copii au luat parte la această acțiune, desfășurată pe Strada Mare, între Teatrul „Alexandru Davila” și Piața „Vasile Milea”.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Participanții au purtat pancarte cu mesaje precum ,,Alege viaţa! Spune nu avortului!”, ,,Suntem generaţia pentru viaţă” sau ,,Fiecare copil merită o poveste”.

Mesajul marșului: avortul reprezintă un pericol moral şi social, fiind un atentat asupra vieții – darul suprem al lui Dumnezeu.

Marşul a fost urmat de o slujbă religioasă la biserica “Sfântul Gheorghe”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3