930×122 CAPRA 5

lărgire

Pitești. Schimbare importantă pentru o stradă esențială din oraș

Pitești. Schimbare importantă pentru o stradă esențială din oraș

Citiți și: Apare o nouă stradă în Pitești!

O importantă arteră de circulație din municipiul Pitești va fi lărgită în acest an pentru fluidizarea traficului rutier.

Este vorba despre strada Tineretului din cartiera Craiovei, stradă pe care se află Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

Citiți și: Autostrăzile care pornesc din București, lărgite la trei benzi!

Pe această arteră de circulație se produc deseori blocaje din cauza numărului mare de mașini care ajung în zona școlii pentru a lăsa sau lua copii.

Investiția este prevăzută în planul de investiții al municipiului Pitești aprobat în această săptămână.

Lucrările ar trebui finalizate până la sfârșitul anului în curs, conform termenului prevăzut în proiectul de buget pentru 2023.

Valoarea investiției se ridică la suma de 1.043.000 lei, adică circa 400.000 de euro.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Anonim spune:

    Largire efectuata prin taierea pomilor si micsorarea spatiului verde. Traiasca betonul

  • Geo spune:

    primarul Gentea pericol.pentru vegetatie. Orașul.Poyesti este lipsit de spatii verzi. Gentea aproba construirea de case blocuri.in orice spațiu verde. Acum.de curând, a desfii tat un parc a tăiat vegetația din Fratii Golesti pentru a face accesul.la un mall. Domnule Gentea mai țineți în chinurile facerii Planul.General de Urbanism. Pe când e gata ? Ca se împlinește de de doua ori termenul de când trebuia sa fie gata. Sunt un oraș al betonului, al prafului . Urbanismul în Pitești.functioneaza după ureche, PUG ul este expirat de 20 de ani. Ce faceți? Dormiți în cizmele statului.si pe banii cetățenilor, sau va interesează doar fotbalul care papa banii contribuabililor mai rău decât gaura neagra de la pensii.

  • vlad paraschiv spune:

    Păi dacă acolo, în TINERETULUI, e SUFOCAT TRAFICUL, atunci pe Bvd N BĂLCESCU, în tronsoanele blocul LAMĂ de 10 etj , PECO varianta KAUFLAND NORD, sensul GIRATORIU de la JHON cum mai este ? Vă spun eu, e MORT , MORT, MORT. Acolo soluția ar fi desființarea PARCĂRILOR pe Bvd prin CREEREA UNOR PARCĂRI SUPRAETAJATE în ZONĂ. Dar asta chiar ar fi o LUCRARE MAJORĂ care ar trebui făcută cu bani EUROPENI.
    În str TINERETULUI eu propun să se facă niște RAMPE cu care PĂRINȚII SĂ-ȘI bage odraslele direct in CLASĂ cu autoturismul. Astea sânt FIȚE.
    FACEȚI LUCRURI UTILE, NU FIȚE. CINE VĂ FACE DEVIZELE ĂSTEA DOLOFANE ptr lucrări atât de simple ?

  • Daniela spune:

    Aveți dreptate stau în spatele școlii Mihai Eminescu și văd de la geam șmecherii care nu fac parte din cartier cum după ora 8 își aduc prinții la poartă și mai ceartă uneori și gardianul că a încuiat porțile. Dacă nu ar mai primii copiii din alte cartiere nu ar fi așa aglomerat am să-i filmez de la geam cum blochează strada să-i urce direct din curtea școlii în mașină

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90