EcoMoto 930×122

bărbat condamnat

Bărbat condamnat la închisoare după ce a lovit cu palma peste fund o femeie

Caz în premieră în România! Un bărbat din Suceava a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a lovit cu palma peste fund o femeie, anunță Monitorul de Suceava.

Citiți și: Apare o nouă stradă în Pitești!

Bărbatul a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare, acesta fiind trimis în judecată pentru două infracțiuni: loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, mai notează sursa citată.

Decizia magistraților nu este însă definitivă, putând fi atacată.

Citiți și: Scandal monstru! A picat-o la examenul de permis pentru că i-a refuzat avansurile

Incidentul a avut loc pe 28 iunie 2021, pe o stradă din centrul Sucevei. Victima bărbatului a fost o femeie de cetățenie română și americană. Aceasta făcea parte dintr-un grup de mai multe femei care au fost abordate de acest individ.

După ce a făcut comentarii nepotrivite la adresa acestora, bărbatul a lovit-o peste fund pe una dintre ele.

Ceea ce s-a întâmplat este din păcate o infracțiune ce adesea este considerată normală, fiind greșit asociată cu flirtul, purtând denumirea de hărțuire stradală, iar în acest caz hărțuire sexuală.

Autorul a recunoscut fapta, dar nu s-a prezentat la proces, mai notează Monitorul de Suceava.

De asemenea, victima sa a cerut și despăgubiri morale de 10.000 de lei, respectiv daune civile de 1.000 de lei. Instanța a decis ca inculpatul să-i plătească femeii 7.500 de lei .

În trecut, bărbatul a fost condamnat de 2 ori pentru viol.

Citește subiectul pe larg pe Monitorul de Suceava.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stiridecluj.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3