New Profesional Consult 930 x 122

alegeri

Politicienii din Argeș în panică! Un partid revine în forță

Politicienii din Argeș în panică! Un partid revine în forță

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Alegerile din 2024 se anunță de pe acum interesante. Pe lângă partidele clasice și cu vechime, formațiunile politice relativ noi se vor bate de la egal la egal cu granzii.

În Argeș apele clocotesc înainte de anul electoral. Din propria-i cenușă renaște Partidul România Mare iar în prim- plan, o apariție neașteptată: Gabriela Pușcașu.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Jurist de profesie, cunoscută în breslă. La ultimul congres, în urma cu două zile, PRM s-a repoziționat declarându-se doctrinar de centru. La prezidiu s-a aflat și piteșteanca noastră. Nu demult a primit încrederea și votul colegilor care au propulsat-o în funcția de lider local al filialei PRM Argeș.

Gabriel Pușcașu - lider partid PRM

Gabriel Pușcașu – lider partid PRM

Experiența politică nu este un atuu, în schimb Gabriela Pușcașu are de partea ei ambiția și dorința de afirmare prin crearea la Pitești a unei organizații puternice în perspectiva alegerilor care se apropie. Are la dispoziție un an în care va dovedi dacă a fost sau nu pariul câștigător al celor care au ales-o.

Partidul își inaugurează sediul

PRM își va inaugura în curând și noul sediu din Pitesti și va avea candidați pentru Consiliul local și Județean în apriga competiție pentru voturile cetățenilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3