NOR CURIER 930X122

coronavirus

PRO ROMÂNIA ARGEȘ ANUNŢĂ SISTAREA IMEDIATĂ A TUTUROR ACŢIUNILOR DE PRECAMPANIE

Pe fondul creşterii numărului de cazuri de infectare cu COVID – 19 la nivel național, PRO România Argeș anunţă sistarea imediată a tuturor acţiunilor sale de precampanie.

Citiți și: Patru zile fără curent electric! Ce clienți sunt afectați

Formațiunea politică face apel la argeșeni să comunice cu responsabilitate informaţii relevante pentru limitarea răspândirii virusului.

„Am sistat toate evenimentele de precampanie. Misiunea noastră este, acum, să fim la dispoziţia argeșenilor cu informaţii sau acţiuni punctuale. Ne vom mobiliza pentru acoperirea diverselor nevoi pentru cei din categoriile vulnerabile, în limitele trasate de autorităţi. Îndemnăm argeșenii să gândească şi să acţioneze solidar”, declară Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș și vicepreşedinte PRO România.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Reprezentanții PRO România Argeș atrag atenţia că orice acţiune politică stradală reprezintă un risc pentru cetăţeni și le recomandă tuturor partidelor politice să renunţe inclusiv la distribuirea de materiale informative în format tipărit.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3