Donaris 930 x 122

bugetari

ROMÂNIA ACTIVĂ, TRATATĂ CU FLIT

România activă, tratată cu flit. De la începutul campaniei electorale și până acum, de la partide am auzit aproape doar despre „pomeni” pentru pensionari şi angajaţii din sectorul public.

Citiți și: Beneficiu major! GRATUIT pentru acești angajați

PSD a promovat deja un proiect de creştere a salariilor pentru medici şi profesori, în timp ce PNL a contracarat, promiţând majorarea veniturilor pentru toţi bugetarii. Cele două partide îşi dispută, clar, electoratul format din pensionari şi bugetari, mai manevrabil şi mai disciplinat la vot.

Ce se întâmplă, însă, cu mediul privat? De ce partidele ignoră în discursul lor public IMM-urile, întreprinzătorii în general şi clasa de mijloc? De ce nu se vorbește despre angajații de la firmele particulare, plătiți cu salariul minim pe economie și nevoiți să lucreze ore istovitoare de muncă? Unde sunt soluțiile pentru „cealaltă Românie”, pentru România activă, domnilor candidați?

Citiți și: Șoc pe scena politică! Se anunță DEZASTRU

Este de-a dreptul jenantă disputa pe voturile bugetarilor, în vreme ce România activă se sufocă din cauza suprataxării (suprataxare în special pe forța de muncă), realitate care și ea conduce la probleme mari pentru patronii mici și mijlocii și la salarii mizerabile pentru angajații din mediul privat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3