930×122 POSADA 5

bugetari

ROMÂNIA ACTIVĂ, TRATATĂ CU FLIT

România activă, tratată cu flit. De la începutul campaniei electorale și până acum, de la partide am auzit aproape doar despre „pomeni” pentru pensionari şi angajaţii din sectorul public.

Citiți și: Cresc salariile bugetarilor!

PSD a promovat deja un proiect de creştere a salariilor pentru medici şi profesori, în timp ce PNL a contracarat, promiţând majorarea veniturilor pentru toţi bugetarii. Cele două partide îşi dispută, clar, electoratul format din pensionari şi bugetari, mai manevrabil şi mai disciplinat la vot.

Ce se întâmplă, însă, cu mediul privat? De ce partidele ignoră în discursul lor public IMM-urile, întreprinzătorii în general şi clasa de mijloc? De ce nu se vorbește despre angajații de la firmele particulare, plătiți cu salariul minim pe economie și nevoiți să lucreze ore istovitoare de muncă? Unde sunt soluțiile pentru „cealaltă Românie”, pentru România activă, domnilor candidați?

Citiți și: Ce valoare vor avea tichetele de vacanță anul viitor

Este de-a dreptul jenantă disputa pe voturile bugetarilor, în vreme ce România activă se sufocă din cauza suprataxării (suprataxare în special pe forța de muncă), realitate care și ea conduce la probleme mari pentru patronii mici și mijlocii și la salarii mizerabile pentru angajații din mediul privat!

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3