SMART KIDS 930X122

emmanuel macron

VEZI CARE ROMÂN ESTE PRIETEN CU PREȘEDINTELE FRANȚEI!

Vezi care român este prieten cu președintele Franței! Președintele ales al Franței, Emmanuel Macron, are un prieten în România. Este vorba de Valeriu Turcan, analist politic și fost consilier prezidențial.

Citiți și: Mașina înmatriculată în Argeș care i-a lăsat mască pe americani!

Valeriu Turcan a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de Macron.

Fotografia a fost făcută în urmă cu 11 ani, în 2006, atunci când cei doi urmau în Statele Unite ale Americii programul „Marshall Memorial, German Marshall Fund of the United States”. A fost un program de pregătire destinat politicienilor și jurnaliștilor din Europa.

Citiți și: Doi argeșeni fac show fenomenal în Statele Unite!

Amintim că la începutul carierei sale publice Valeriu Turcan a lucrat ca jurnalist, fiind, de altfel, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București. Ulterior, a fost consultat politic și consultant pe proiecte de comunicare. A ocupat funcțiile de purtător de cuvânt al președintelui României și de consilier prezidențial.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3