New Profesional Consult 930 x 122

asociația municipiilor

CORNEL IONICĂ, PLIMBARE PRIN LUME PE BANI PUBLICI

Cornel Ionică, plimbare prin lume pe bani publici. Peste 6.000 de euro (fără TVA) a costat plimbarea primarului Cornel Ionică în SUA și Canada. Deplasarea a avut loc anul trecut, în perioada 6-18 mai.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Pentru cazare și transport a fost alocată suma de 28.813,65 de lei, adică 6.188,10 euro. Este vorba de bani publici. Firma care a ofertat și a și câștigat este S.C. Touring Europabus Romania S.R.L.

Informațiile sunt publice, găsindu-se în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: O Dacia de 50 de ani face senzație în Virgina, SUA!

Ionică a fost peste Ocean pentru a participa alături de alți membri ai Asociației Municipiilor din România la o… activitate. Despre ce activitate este vorba, nu știm. Municipalitatea nu a precizat care a fost scopul deplasării despre care în Pitești nu s-a auzit mai nimic la timpul respectiv.

Care au fost ideile de investiții cu care a revenit în țară și în Pitești edilul Cornel Ionică, ce a pus în practică, ce sfaturi despre administrație a obținut de la americani, care au fost benefciile piteștenilor de pe urma deplasării primarului în SUA și Canada?

Nimeni nu s-a obosit să facă publice aceste informații. Nu în Pitești. În schimb, primarul municipiului Vaslui, care a făcut parte din delegație,  a dat publicității un amplu raport cu privire la respectiva deplasare.

În perioadă următoare vom publica o serie de materiale despre contractele generoase pe care (doar) anumite firme le obțin de la instituții publice din Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90