930 x122 grota rece

dedulești

Prețul micilor de Dedulești s-a făcut mare

Prețul micilor de Dedulești s-a făcut mare

Citiți și: Argeș. Un mastodont și o mașină s-au lovit la Dedulești

Popasul turistic de la Dedulești, situat pe drumul național 7 Pitești – Rm. Vâlcea, continuă să fie atractiv pentru cei care călătoresc peste Dealul Negru.

Zilnic și aproape la orice oră sunt zeci de măsini și tiruri oprite aici, de o parte și alta a drumului, iar grătarele sfârâie

Citiți și: Argeș. Venituri colosale generate de micii de la Dedulești!

Doar că mititeii celebri de la acest popas par mai mici – măcar la unele terase – iar prețul a crescut simțitor. Un mititel a ajuns să coste 6 lei, în condițiile în care prețul unei caserole de 12 mici în magazin este de circa 25 lei, iar un mititel preparat în alte zone costă de la 3 la 5 lei.

Prețurile la toate preparatele de la Dedulești sunt mari, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos:

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu popasul de la Dedulești după ce va fi dată în folosință autostrada Pitești -Sibiu care va “deturna” grosul traficului de pe vechiul drum de peste Dealul Negru.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • bogdan spune:

    Vorbim de o deschidere posibila in 2027, pana atunci strâng bani și își fac tarabe la Tigveni 😀

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA