Donaris 930 x 122

furturi

RAZIE: SUNT VIZAȚI HOŢII DE MAŞINI

Razie: sunt vizați hoţii de maşini. Poliţiştii argeşeni au participat în ultimele zile la o razie la nivel naţional pentru depistarea maşinilor furate (din ţară şi din străinătate).

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Acţiunea va continua atât în traficul rutier, cât şi în târgurile de profil, aşa cum este cazul Târgului Săptămânal din Piteşti.

Poliţia le recomandă persoanelor care doresc să îşi achiziţioneze un autoturism second-hand din târgurile de profil sau dintre cele puse la vânzare pe site-urile de internet specializate să fie prudente, să îi solicite vânzătorului toate documentele şi să urmărească atent ca datele înscrise în documentele de provenienţă să coincidă cu cele ştanţate pe şasiul vehiculului. Există riscul ca aceste autovehicule să fie furate, iar cumpărătorului să i se confiște ulterior bunul. (Sursă foto: auto-business.ro)

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90