Donaris 930 x 122

redeschidere scoli

Redeschiderea şcolilor în Argeş, aproape sigură. Precizările Ministrului

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, estimează că 1,4 milioane de elevi din totalul de 2,9 milioane ar putea merge la şcoală din 8 februarie.

Citiți și: Decizie CJSU Argeş: Gata cu Online-ul! Şcoli importante din Piteşti şi judeţ revin în Scenariul 1

„Datele se pot schimba (…) vom vedea fotografia momentului în data de 2 februarie (…) O estimare făcută acum câteva zile era de 1,4 milioane de elevi din cei 2,9 milioane de elevi”, a declarat Cîmpeanu, sâmbătă, la o televiziune de știri.

Dacă datele actuale nu suferă schimbări majore înspre rău (adică nu creşte rata de infectare), în Argeş, prezenţa fizică la şcoală ar putea fi reluată în întreg judeţul, cu excepţia a două localităţi, singurele care mai sunt în scenariul „Roşu”: Priboieni, respectiv Şuici.

Citiți și: Şcoala reîncepe în luna mai. Cum se vor relua cursurile

La Piteşti, rata de infectare a scăzut progresiv în ultimele două săptămâni (FOTO), ajungând la 1,21 cazuri la mia de locuitori.

Foto: covidarges.ro

Foto: covidarges.ro

La nivelul judeţului Argeş, rata de infectare este de 0,9 cazuri la mia de locuitori.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90