SMART KIDS 930X122

redeschidere scoli

Școlile rămân închise încă o lună, cel puţin

Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a a adoptat o Hotărâre privind și prelungirea suspendării cursurilor în școli și grădinițe,  astfel:

Citiți și: Decizie CJSU Argeş: Gata cu Online-ul! Şcoli importante din Piteşti şi judeţ revin în Scenariul 1

Art.1 – Se propune suspendarea activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020.

Alte decizii, parte a Hotărârii nr. 2, din 8 ianuarie 2021

Citiți și: Şcoala reîncepe în luna mai. Cum se vor relua cursurile

Art.2 – Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexa nr. 1.

Art.3 – Se aprobă modificarea componenței Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, conform prevederilor anexei nr. 2.

Art.4 – Se aprobă majorarea cantităților stocurilor de urgență medicală cu produse, materiale și echipamente sanitare necesare în procesul de vaccinare a populației împotriva virusului SARS-CoV-2, conform prevederilor anexei, nr. 3.

Art.5 – Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziționării produselor prevăzute la art. 4, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Art.6 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Art.7 – Anexele 1 -3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3