930 x122 grota rece

dealul

REPARAŢII DE FAŢADĂ PE DEALUL NEGRU!

Reparaţiille pe drumul naţional Piteşti – Râmnicu Vâlcea au fost finalizate, dar pericolele generate de viiturile puternice de săptămâna trecută nu au fost îndepărtate în totalitate.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Astfel, drumul a fost închis circulaţiei de vineri până sâmbătă seara, pentru a se permite reabilitarea zonelor afectate de inundaţii (la Valea Ursului şi la Morăreşti, după Deduleşti). Dacă reabilitarea de la Valea Ursului este făcută aşa cum trebuie, nu acelaşi lucru se poate spune despre cea de la Morăreşti.

O porţiune de câţiva metri din drum, surpată, a fost consolidată subteran, iar în loc de asfalt este un „covor” de agregate (pietriş). Asta înseamnă că zona este încă sub supraveghere.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

De asemenea, în „amonte” de Deduleşti se poate vedea cum viitura a antrenat grămezi de bolovani şi pământ care au ajuns până aproape de carosabil, o ploaie ceva mai puternică fiind de ajuns pentru blocarea drumului. Sunt alte zone cu crengi şi buşteni pe marginea drumului, iar în altele cad pietre.

Aşadar, încă mai este nevoie de lucrări pe Dealul Negru şi se impune ca şoferii să circule cu atenţie, pentru a evita producerea de accidente.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3