Bărbat reținut

Reţinut pentru înşelăciune. A dat ţeapă la o firmă din Argeş

În ziua de 20 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 43 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj.

Citiți și: Video – Bărbatul din Vaslui, care a incendiat o mașină în Argeș, a ajuns după gratii

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii mai a.c., folosindu-se de nume și mijloace frauduloase, a indus în eroare o societate comercială cu sediul în județul Argeș, prezentând că dorește să achiziționaze mai multe produse din mase plastice, urmând să realizeze plata printr-un bilet la ordin, care nu a mai fost emis. Prin această modalitate, persoana vătămată a fost determinată să expedieze marfa, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, care a fost transportată la un depozit din județul Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Citiți și: Ceartă ”incendiară” în Pitești. Un bărbat a turnat benzină pe mașina unei rude

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

Fotoliu 1 555×222

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441