EcoMoto 930×122

Bărbat reținut

Revoltător! Fără milă, un tânăr și-a omorât bunicul în bătaie!

Un argeșean a fost reținut de polițiști după ce ”și-a jucat în picioare” bunicul, ulterior acesta murind la spital.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

IPJ Argeș transmite:

„În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, împreună cu procurorul de caz, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Dobrești.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din cercetări s-a stabilit că, în septembrie 2018, bărbatul și-ar fi lovit bunicul, în vârstă de 84 de ani, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Dobrești.

În urma loviturilor, acesta a suferit mai multe leziuni, ulterior, după câteva zile, la spital, survenind decesul.

În ziua de 07 aprilie 2022, bărbatul de 37 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Foto descriptiv: Cuvantul Libertatii

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3