930 x122 grota rece

cadre medicale

ALTE CINCI CADRE MEDICALE DIN ARGEȘ, INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS

(UPDATE ORA 17:45) „Am solicitat demararea unei anchete urgente pentru a vedea cauzele acestei creșteri a numărului asistentelor depistate pozitiv”, spune prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Citiți și: Argeș. Medic tânăr la spital. Este specialistă în endocrinologie

Numărul cadrelor medicale din Argeș infectate cu noul coronavirus continuă să crească. Celor trei cadre medicale din Câmpulung (două asistente medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel și o infirmieră de la Spitalul de Pneumoftiziologie tot din Câmpulung) confirmate pozitiv ieri la testul COVID-19 (AICI, amănunte) li se adaugă astăzi încă cinci cadre medicale din același municipiu.

„Este vorba despre trei asistente medicale și două infirmiere de la Spitalul Municipal Câmpulung. Se așteaptă însă rezultatele testelor pentru mai mulți colegi ai cadrelor medicale deja confirmate pozitiv”, precizează Instituția Prefectului – Județul Argeș.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

În Spitalul Municipal Câmpulung (desemnat spital COVID) se mai află în izolare 30 de cadre medicale.

(Foto: descriptiv. Sursa: Digi24)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3