Donaris 930 x 122

coronavirus

ALTE DOUĂ CAZURI DE ROMÂNI INFECTAȚI CU CORONAVIRUS

Alte două cazuri de români infectați cu coronavirus. Este vorba de un bărbat din județul Maramureș în vârstă de 45 de ani și de o femeie de 38 de ani din municipiul Timișoara (județul Timiș).

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Cei doi au fost în Italia în zone care nu sunt declarate oficial cu probleme din punct de vedere al infecțiilor cu noul coronavirus.

Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății, într-o conferință de presă aflată în desfășurare la Ministerul Afacerilor Interne și la care participă și Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Bărbatul a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, iar femeia, în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Timișoara.

AICI, ÎNREGISTRAREA VIDEO INTEGRALĂ A CONFERINȚEI DE PRESĂ.

Amintim că primul caz a fost confirmat în seara zilei de 26 februarie 2020 la un bărbat în vârstă de 25 de ani din județul Gorj (comuna Prigoria) (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: 92 Moose)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3