930 x122 grota rece

test antigen

CÂT DE PRECIS ESTE TESTUL ANTIGEN PENTRU DEPISTAREA NOULUI CORONAVIRUS

Testul antigen, considerat ultima inovație pentru detectarea persoanelor infectate cu noul coronavirus, promite rezultate precise dacă este făcut în mod corect. Potrivit reuters.com, testul antigen ar returna în anumite cazuri rezultate fals-pozitive, ceea ce înseamnă că persoanele care îl fac ar putea fi date ca fiind infectate în mod eronat.

Citiți și: Testele de salivă primite la școală, vândute de părinți pe Olx

Din studiile empirice, reiese că anumite rezultate fals-pozitive au fost posibile din cauză că nu s-au respectat întocmai instrucţiunile de utilizare.

Deşi poate fi efectuat la domiciliu, este recomandat ca testul antigen să fie efectuat de un medic instruit în acest sens.

Citiți și: Peste 50.000 de teste efectuate la SJU Piteşti. Investigaţii gratuite pentru anumiţi pacienţi

Testul antigen trebuie urmat imediat de unul Real Time PCR pentru a putea fi confirmată sau infirmată infecția cu noul coronavirus.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90